TSE Elazığ Temsilciliğine Bahadır Aksoy atandı

TSE Elazığ Temsilciliğine Bahadır Aksoy atandı


ELAZIĞ (A.A) - Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Elazığ Temsilciliğine, TSE Ankara Kalibrasyon Merkezinden Bahadır Aksoy atandı.
     Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ali Şekerdağ, yaptığı yazılı açıklamada, Elazığ TSO- bünyesinde hizmetlerini devam ettiren TSE -Mahalli Temsilciliğine, TSE Ankara Kalibrasyon-Grup Başkanlığından Bahadır Aksoyun atandığını bildirdi.
     Mahalli temsilciliğin, Elazığ ile Tunceli ve çevre illere de TSE tarafından yapılan görevlendirmeyle hizmet verdiğini belirten Şekerdağ, şunları kaydetti:
     Firmaların mağduriyetinin önlenmesi ve yaşanan gecikmelerin önüne geçmek için Elazığ Mahalli Temsilciliğine atama yapılması hususunda çok ciddi girişimlerimiz oldu. Sonuç olarak TSE-Yönetim Kurulu Elazığ TSE -Mahalli Temsilciliğine atama yapılmış ve temsilciliğimiz hizmetlerini devam ettirmeye yeniden başlamıştır. Ben Elazığ iş dünyası adına TSE-Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyorum. Sayın Aksoya da yeni görev yerinde başarılar diliyorum.
     TSE Elazığ Temsilcisi Aksoy da Elazığ TSOnun destekleriyle güzel çalışmalar yaparak, firmalara yararlı olmayı hedeflediklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber TSE Elazığ Temsilciliğine Bahadır Aksoy atandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER