TSOdan, Vali Kemeleke ziyaret

TSOdan, Vali Kemeleke ziyaret


SİVAS (A.A) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Mustafa Sarılar, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Zübeyir Kemeleki ziyaret etti.
     TSOdan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kemelek ziyarette yaptığı konuşmada, Sivasta görev yapmanın gururunu yaşadığını söyledi.
     İş adamlarıyla şehrin kalkınması için çalışacaklarını ifade eden Kemelek, Coğrafyasının büyük olduğu bir şehrin kalkınması için devletin bir şeyler yapması yetmiyor. Vatandaşımızın da destek vermesi gerekiyor. Biz yatırımcılarımızı destekleyerek Sivası iyi yerlere taşıyacağız dedi.
     Yıldırım ise, Avrupa standartlarında hizmet verdiklerini belirterek, üretim ve ihracatın artması için çalıştıklarını bildirdi. Yıldırım, Sivil toplum kuruluşlarımızla Sivası daha iyi yerlere taşımanın mücadelesi içerindeyiz. Sivas ortak hareket etme kültürünü geliştirmiş bir il. 2003 yılında 2023 yılı vizyonumuzu belirledik. Bu vizyona ulaşmak içinde her yıl danışma kurulunu toplayarak, genel ve yerel projelerimizi takip ediyoruz ifadelerini kullandı.
     Sarılar, Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Kemeleke görevinde başarılar diledi.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber TSOdan, Vali Kemeleke ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER