TSO Başkanı Akçay, Rektör Günaydını ziyaret

TSO Başkanı Akçay, Rektör Günaydını ziyaret etti


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydını makamında ziyaret etti.
     Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Kadir Çavuşoğlu, Başkan Yardımcısı Ali Tunç, üyeler Ramazan Gergin ve Burak Tuğlu ile birlikte Günaydını ziyaret eden Akçay, TSOnun ticari ve sosyal alanda gerçekleştireceği faaliyetlerin belirlenmesi amacıyla üniversite öğrencileri, kentte faaliyet gösteren ticari işletmeler ve Gümüşhane halkı ile yapılması düşünülen anket çalışması hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.
     Ankette üniversite öğrencilerinin şehirden ticari beklentileri ve şikayetleri ile ticari işletmelerin beklentilerinin belirleneceğini ifade eden Akçay, şunları kaydetti:
     Yapılacak anket çalışmasında, değişen dünyadaki ticari algıları ticari işletmelerin farkına varmasını sağlamak, beklentilerin belirlenmesi ile ticari yatırımlara ışık tutmak, beklentiler doğrultusunda yerel yönetimlerin ve ilgili kurumların faaliyetini sağlamak, Gümüşhanedeki ticari hareketliliği ve şehrin modern gelişimine katkı sağlanması beklenmektedir.
     Ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haydar Akyazı, Yrd. Doç. Dr. Tarhan Okan ve Yrd. Doç. Dr. Veli Çam da hazır bulundu.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber TSO Başkanı Akçay, Rektör Günaydını ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER