TSO Başkanı Toksöze ziyaret

TSO Başkanı Toksöze ziyaret


BARTIN (A.A) - Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu, TSO Başkanı İsmail Toksözü ziyaret etti.
     Toksöz, kabulde yaptığı konuşmada, kentin ekonomi, sanayi ve ticareti hakkında da bilgi vererek ilin hızla büyüyen sanayi ve ticari hacme sahip olduğunu belirtti.
     İhracat ve ithalat oranların da önceki yıllara oranla gözle görülür bir büyüme olduğunu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) sayesinde ticaret ve sanayiye birçok girişimci kazandırıldığını ifade eden Toksöz, şöyle konuştu:
     Oda olarak ilimize daha fazla girişimci kazandırma adına çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Bartının 5084 sayılı teşvik yasası kapsamında olması son derece önem arz etmektedir. Sanayimizin gelişiminde büyük rol oynayan bu yasanın yıl sonunda bitecek olması en başta bizler olmak üzere sanayicisinden çalışana kadar tüm vatandaşlarımızı kaygılandırmaktadır. Yasanın uzatılması noktasında oda olarak çalışmalarımızı aralıksız olarak devam ettirmekteyiz
     Emirsüleymanoğlu da kurum olarak kentin ekonomisi ve istihdamına katkı sunabilmek için TSO ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber TSO Başkanı Toksöze ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER