TSYD Adana Şubesi eski başkanı Gevene

TSYD Adana Şubesi eski başkanı Gevene plaket


ADANA (A.A) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesinde yaklaşık 25 yıllık başkanlık görevi yürüten Nihat Gevene, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile televizyon programcısı Şehmus Baysal tarafından plaket verildiği bildirildi.
     Hadi, Nihat Gevenin Adana sporuna büyük katkılar verdiğini, bundan sonra da vermeye devam edeceğini belirterek, yaklaşık 6 yıldır görev yaptığı Adanada Geveni tanımanın onurunu yaşadığını kaydetti.
     Gevenin kendisine çok büyük destek verdiğini ifade eden Hadi, Desteklerinden dolayı kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Adana sporunun ileriye gitmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı. Türkiye Spor Yazarları Derneği ve Spor Kulübü olarak tüm organizasyonların bizzat içerisinde oldu. Ben ömrüm boyunca Onun spora olan katkılarının yanı sıra dostluğunu, ağabeyliğini asla unutmayacağım ifadeleri kullandı.
     Adanada yaklaşık 16 yıldır Amatörce Programının yapımcılığını üstlenen gazeteci Şehmus Baysal da Gevene Türk sporu hizmet ödülü olarak plaket verdi.
     (VOL-AG)
<< Önceki Haber TSYD Adana Şubesi eski başkanı Gevene Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER