TÜ Başhekimlik devir teslim töreni

TÜ Başhekimlik devir teslim töreni -Rektör Prof. Dr. Yörük: -Hastanemizin daha iyi yapılanması, daha iyi olanaklara kavuşması için Edirnelimizin ve bölge halkının yardımına ve desteğine ihtiyacımız var


EDİRNE (A.A) - Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliğine Doç. Dr. Ümit Nusret Başaran getirildi.
     TÜ Rektörü Prof. Dr Yener Yörük, Tıp Fakültesi Hastanesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, TÜ hastanesinin bölgenin en önemli sağlık kurumu olduğunu belirtti.
     Üniversite hastanesini daha iyi yerlere taşımak için vatandaşların desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade eden Yörük, Yoğun bakım alt yapısı, ameliyat olanakları, onkoloji hizmetleri, ileri teknoloji gerektiren olanaklarıyla bölgemizin en önemli sağlık kuruluşudur. Bu kurumumuzun çok daha ileriye gitmesi için öğretim üyelerimiz ve çalışanlarımız kadar, bütün bölge halkımızın da desteklerini bekliyoruz. Önümüzdeki süreçte hastanemizin daha iyi yapılanması, daha iyi olanaklara kavuşması için Edirnelimizin ve bölge halkının yardımına ve desteğine ihtiyacımız var. Bununla ilgili bir kampanya başlatmayı düşünüyoruz diye konuştu.
     Yörük, hizmetlerinden dolayı önceki başhekim Prof. Dr. Yahya Çelike teşekkür etti. Başhekimliğe getirilen Doç. Dr. Ümit Nusret Başarana da yeni görevinde başarılar diledi.
    
     Muhabir: Hakan Şahin / Salih Baran
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber TÜ Başhekimlik devir teslim töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER