Tuğgeneral Koçtan Bilecik Erzurumlular Derneğine ziyaret

Tuğgeneral Koçtan Bilecik Erzurumlular Derneğine ziyaret


BİLECİK (A.A) - Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğini ziyaret etti.
     Tuğgeneral Koç, Bilecikteki bazı derneklerin kendisini ziyaret etmesinden dolayı nezaket ziyaretinde bulunduğunu söyledi.
     Kendisinin de Erzurumun Dumlu ilçesine bağlı Köşkköy doğumlu olduğunu belirten Tuğgeneral Koç, derneklerin sosyal anlamda güzel faaliyetlere imza attığını belirterek, insanlar arası diyalogların dernekler sayesinde pekiştiğini kaydetti.
     Yurdun çeşitli illerinde görev yaptığını dile getiren Tuğgeneral Koç, Bilecikin kuruluş ve kurtuluş şehri olduğunu ve aynı zamanda Şeyh Edebalinin memleketi olması dolayısıyla Bilecikte görev yapmaktan büyük mutluluk yaşadığını sözlerine ekledi.
     Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Lütfü Akyüz de ziyaretten dolayı dernek olarak büyük memnuniyet yaşadıklarını belirterek, Tuğgeneral Koça teşekkür etti.
     Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Akyüz, bu tür ziyaretlerin ordu ve milletin kaynaşması noktasında önemli bir işlev gördüğünü söyledi.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen - Mesut Tankulu
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Tuğgeneral Koçtan Bilecik Erzurumlular Derneğine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER