Tuğgeneral Yıldırımdan Vali Balkanlıoğluna ziyaret

Tuğgeneral Yıldırımdan Vali Balkanlıoğluna ziyaret


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Kara Kuvvetleri Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkan Yardımcısı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlunu ziyaret etti.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Vali Balkanlıoğlu, ziyarette, başarılı çalışmalarından dolayı Kara Kuvvetleri Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkan Yardımcısı Tuğgeneral Yıldırıma teşekkür etti.
     Tuğgeneral Yıldırım da,Afyonkarahisarda İkmal Komutanı olarak görev yaptığı yılların hayatının en anlamlı yılları olduğunu kaydetti.
     Afyonkarahisarın, Cumhuriyetin kurulması ve kazanılmasının beşiği olması nedeniyle binlerce şehidin olduğu kutsal bir kent olduğunu belirten Yıldırım, şunları kaydetti:
     Afyonkarahisardan kopmak mümkün değil. Bedenen burada olamasam da aklımda ve kalbimde Afyonkarahisarın ayrı bir yeri var. Ben kendimi fahri Afyonkarahisarlı olarak hissediyorum. Gittiğim her yerde 5 yıldızlı otellerimizin ve Cumhuriyetin kazanıldığı toprakların propagandasını yapıyorum. Afyonkarahisarın hayatımızda önemli bir dönüm noktası olduğunu hatırlatıyor, şu anda da Afyonkarahisarda olmaktan ve sizi görmekten mutluluk duyuyorum.
     Balkanlıoğlu, Yıldırıma Afyonkarahisarda görev yaptığı süre içerisinde çekilen fotoğrafların bulunduğu bir CD hediye etti.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Tuğgeneral Yıldırımdan Vali Balkanlıoğluna ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER