TÜMSİAD, Geleneksel Üyeler Toplantısının ilkini gerçekleştirdi

TÜMSİAD, Geleneksel Üyeler Toplantısının ilkini gerçekleştirdi


GAZİANTEP (A.A) - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şubesi, Geleneksel Üyeler Toplantısının ilkini yaptı.
     TÜMSİADdan yapılan açıklamaya göre, bir otelde gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda üye katıldı.
     Üyeler arasındaki kaynaşmayı ve fikir birliğini amaçlayan ve geleneksel hale getirilecek toplantının birincisinde, TÜMSİADın vizyon, misyon ve hedefleri anlatıldı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici, sivil toplum kuruluşlarının ülke ekonomisinde ve yönetiminde önemli bir yeri olduğunu belirtti. İstişare toplantısını aile toplantısı olarak değerlendiren Çekici, şunları aktardı:
     Türkiyede iş adamlarını kapsayan 350 dernek var, sivil toplum kuruluşlarının yapılanmasına baktığımızda Türkiyede bulanan bu 350 dernek, yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası olarak hizmet veriyor. TÜMSİAD bu dernekler içerisinde gerek üye sayısı, gerek şube sayısı, yurt dışı ve yurt içi faaliyetleriyle sağladığı katma değer açısından Türkiyenin önde gelen derneklerinden olmayı başarmıştır. TÜMSİADın özellikle hizmet verdiği KOBİlerin büyüklüğüne bakıldığında ne kadar önemli olduğu ortaya çıkmaktadır.
     Konuşmaların ardından TÜMSİADa yeni katılan üyelere rozetleri takıldı.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER