TÜMSİAD İzmir Şubesinin AA ziyareti

TÜMSİAD İzmir Şubesinin AA ziyareti -Şube Başkanı Ceylan: Üyelerimizi oda seçimlerinde aday olmaları ve oy kullanmaları yönünde teşvik ediyoruz


İZMİR (A.A) - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) İzmir Şube Başkanı Mehmet Ceylan, üyelerini TOBBa bağlı odalarda Şubat ayında yapılacak seçimlerde oy kullanmaya ve aday olmaya teşvik ettiklerini belirtti.
     TÜMSİAD İzmir Şube Başkanı Mehmet Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri, AA İzmir Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Bölge Müdürü Muammer Başkan ile görüşen Ceylan, yaptığı açıklamada ülke genelinde 53 şube ve 12 bin üyeye ulaşan derneğin iş dünyasındaki etkinliğini her geçen gün artırdığını, İzmirde de 310 üyeye ulaştıklarını ifade etti.
     Derneğin KOBİlerin dış ticaret becerilerini artırmayı amaçladığını, bu amaçla eğitim programları ve dış gezi programlarına ağırlık verdiğini dile getiren Ceylan, üyeler arası iş hacmini artırabilmek amacıyla fuar organizasyonları da düzenlediklerini kaydetti.
     Bu kapsamda İzmirde tüm Ege Bölgesi şubelerinden üyelerin katılımıyla bir fuar organize edeceklerini, Eylül ayında da İstanbulda yurt dışındaki şubelerin katılımıyla geniş kapsamlı bir fuar oluşturulacağını kaydeden Ceylan, İzmir şubesi olarak 2013de Güney Kore, Belçika, Nijerya ve Özbekistana iş gezisi düzenleyeceklerini ifade etti.
     TOBBa bağlı odalardan Şubat ayında seçim yapılacağını belirten Ceylan, Oda seçimlerinde aktif rol oynayacaklarını ifade etti.
     Ceylan, Üyelerimizi oda seçimlerinde aday olmaları ve oy kullanmaları yönünde teşvik ediyoruz. İzmir Ticaret Odasında bir çok üyemiz oy kullanmıyordu. Onların bu seçimlerde oy kullanmasını istiyoruz. Ayrıca 10a yakın üyemiz meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimi için çalışıyor. Onları da destekliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber TÜMSİAD İzmir Şubesinin AA ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER