Tunceli il spor merkezlerinin açılması

Tunceli il spor merkezlerinin açılması


TUNCELİ (A.A) - Spor Genel Müdürlüğü Sosyal İşler Şube Müdürü Haydar Doğan, spora yönlendirilen çocuk ve gençlerin ruhsal ve fiziksel olarak daha sağlıklı olacağını bildirdi.
     Yarın açılacak il spor merkezlerine gözlemci olarak Tunceliye gelen Spor Genel Müdürlüğü Sosyal İşler Şube Müdürü Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukların ve gençlerin açılacak il spor merkezlerinden istifade etmelerini istedi.
     Tuncelide il spor merkezlerinin 17 branşta açılacağını ifade eden Doğan, Bu yıl Gençlik Spor Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 74. yıl dönümünü kutluyoruz. Ülkemiz için hayati öneme sahip bir kurumun kuruluş yıl dönümüne denk gelen il spor merkezlerini Genel Müdürlük olarak çok önemsiyoruz. Tuncelide 17 branşta açılacak il spor merkezlerine ailelerimiz duyarlılık göstererek çocuklarını ve gençleri yönlendirmelerini istiyoruz. Spor bir yaşama bakış biçimidir. Düzenli olarak spor yapan çocuklar ve gençler kötü alışkanlıklardan uzak, iç güveni gelişmiş, sosyal yönü güçlü, girişken, kendinden emin, disiplinli ve sağlıklı nesiller olarak yetişiyorlar. Yarın açılacak il spor merkezlerimiz ilimize ve ülkemize hayırlı olamasını diliyorum dedi.
    
     Muhabir: Haydar Toprakçı
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Tunceli il spor merkezlerinin açılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER