Turgutlusporda transfer

Turgutlusporda transfer -Kırmızı-siyahlı ekip, kaleci Metin Uçar ve orta saha oyuncusu Çağatay Tekin ile yürütülen transfer görüşmelerinde anlaşmaya vardı


MANİSA (A.A) - TFF 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan Turgutluspor, Hacettepeden kaleci Metin Uçar ve Kızılcahamamspordan orta saha oyuncusu Çağatay Tekinin transferinde anlaşma sağladı.
     Lig öncesi hazırlık için 15 Temmuzda top başı yapacak Turgutlusporda, takım kadrosu oluşturma çalışmaları devam ediyor.
     Dış transferde kaleci mevkisi için Hacettepenin 21 yaşındaki genç file bekçisi Metin Uçar, orta saha mevkisi için de Kızılcahamamspordan 26 yaşındaki Çağatay Tekin ile transfer görüşmesi yapan Turgutluspor yönetimi, bu iki oyuncu ile ikişer yılık sözleşme için anlaşma sağladı.
     Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan, anlaşma sağladıkları iki oyuncuyla da 16 Temmuz Pazartesi günü imza atacaklarını kaydetti.
     Transfer çalışmalarının devam ettiğini, ancak kesin anlaşmaya varmadan görüştükleri isimleri açıklamadıklarını belirten Ayhan, Bu sezon taraftarımıza keyif verecek bir kadro kuracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın dedi.
     Öte yandan kırmızı-siyahlı takımın, yeni sezon hazırlıklarını yapacağı kamp yeri Kocaeli Kartepe olarak belirlendiği bildirildi.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Turgutlusporda transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER