Turgutluspor 2. etap kamp çalışmalarını tamamladı

Turgutluspor 2. etap kamp çalışmalarını tamamladı -Kırmızı siyahlı ekip, kampta oynadığı son hazırlık maçında Kırklarelisporu 2-1 yendi


MANİSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutluspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kocaeli Kartepede sürdürdüğü 2. etap kamp çalışmasını tamamladı.
     Turgutluspor, Kartepe kampının son gününde Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Kırklarelispor ile hazırlık maçı yaptı.
     56. dakikada İsmail Köse, 76. dakikada da Sadıkın attığı gollerle üstünlük sağlayan 2-0 öne geçen Turgutluspor, 80. dakikada Kırklerelisporun Fevzi ile bulduğu golle maçtan 2-1 galip ayrıldı.
     Turgutluspor Teknik Direktörü Teoman Koray Cinel, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, 2. etap kamp çalışmasını bayram öncesi oynadıkları hazırlık maçında galip gelerek tamamlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.
     Bu maçla birlikte oynadıkları hazırlık maçlarında 5te 5 yaptıklarını dile getiren Cinel, şunları kaydetti:
     Maçta üstün performans gösteren özellikle milli futbolcumuz İsmail Köse ve diğer genç arkadaşlar lig öncesi bizlere büyük güven verdiler. Takım olarak kamp dönemini çok iyi değerlendirdik. Lige kadar eksiklerimizi gidererek tamamen hazır hale geleceğiz. Maçtan sonra 2 günlük bayram iznine başladık. Bayramın 3. günü çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.
     Son hazırlık maçını izleyen Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan da AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımda özellikle genç oyuncuların sergilediği performanstan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Bu yıl gençlerimizi kazanmak için mücadele edeceğiz. Gelecek yıllarda takımımızın iskeletini kendi öz evlatlarımızla oluşturacağımız için bu yıl gençlerimizi kadromuzda değerlendireceğiz. Takımımızın hazırlık maçlarının beşini kazanması ve Bayrama galibiyetle girmeleri bizleri gelecek için umutlandırdı dedi.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Turgutluspor 2. etap kamp çalışmalarını tamamladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER