Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan:

Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan: Onursal Başkanımız Serhat Orhana dil uzatanları kınıyorum


MANİSA (A.A) - Spor Toto 2. lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan Onursal başkanımız Serhat Orhana dil uzatanları kınıyorum dedi.
     Ayhan gazetecilere yaptığı açıklamada, futbolcuları Ümit Yasin Arslanın Manisaspora transferinin ardından basında bazı yerel gazetelerde olumsuz yorumların yer aldığını ifade etti.
     Haberlerde futbolcuyu Beşiktaş isterken Manisaspora peşkeş çekildiği yönünde iddiaların bulunduğunu söyleyen Ayhan, Ümit Yasinin yüzde 50 bonservis hakkının Turgutlusporda kaldığını ifade etti.
     Kulübün personel maaşlarını ödeyemediği yönündeki iddiaların da doğru olmadığını belirten Ayhan, Bu iddialar kesinlikle doğru değildir. Hiçbir personelimize borcumuz olmadığı gibi esnafa da bir kuruş borcumuz yoktur. Sadece futbolcularımızın maç başı alacakları var. Bu da her kulüpte olur. Onları da bu ayın 20sinden sonra ödeyeceğiz dedi.
     Yapılan yorumlarda Turgutlu Belediye Başkanı ve Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhanın da hedef alındığını da ileri süren Ayhan, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Sayın Orhan bu kulübü devraldığında kulübün elektrikleri kesikti, esnaf kulüpte biriken alacaklar nedeniyle ekmek dahi vermiyordu. Yani tam bir enkaz devralmıştı. Ama şimdi tesisleriyle, imkanlarıyla imrenilen bir kulüp haline gelmiştir. Serhat Orhan bu kulübe karşılıksız her sezon bizzat kendi bütçesinden 1 milyon lira harcamaktadır. Bunu eleştirmek kimsenin haddine düşmez. Onursal başkanımız Serhat Orhana dil uzatanları kınıyoruz
    
     Muhabir: Erkan Şimşek / Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER