Turist Rehberleri Birliği Başkanı Yenen Kozanda

Turist Rehberleri Birliği Başkanı Yenen Kozanda


ADANA (A.A) - Turist Rehberleri Birliği Başkanı Şerif Yenenin Kozan Belediyesini ziyaret ettiği bildirildi.
     Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Turist Rehberleri Birliği Başkanı Şerif Yenen, bir gurup Amerikalı turistle gerçekleştirdiği Türkiye turu kapsamında Kozana geldi.
     Rehberlik ettiği turistlerle ilçeyi gezen Yenen, daha sonra Kozan Belediyesini ziyaret ederek Başkan Vekili Hüseyin Halacoğlu ile görüştü.
     Yenen, Kozana düzenledikleri gezinin tur programı dışında gerçekleştirildiğini ifade ederek, şunları kaydetti:
     "Amerikadan gelen misafirlerimizle Türkiye turu yapıyoruz. Aslında programımızda olmamasına rağmen Kozana gezi düzenledik. Çünkü geçtiğimiz aylarda ilçede düzenlenen turizm konulu konferansa katılmış ve belediye başkanımıza ülkemize gelen turistleri Kozana getireceğimiz sözünü vermiştik. Kozanın doğal ve tarihi güzelliklerinden de çok etkilenmiştik. İlçenin bölgesinde mutlaka önemli turizm merkezi olmasını istiyoruz ve buna katkıda bulunmak istiyoruz."
     Belediye Başkan Vekili Süleyman Halaçoğlu ise "Kozan kendi kabuğunu kırdı. Tarihi ve doğal güzelliklerimiz ile turizmin gelişmesi için sürdürdüğümüz çalışmalar ilçemizi bölgemizin önemli bir turizm merkezi haline getirecektir" ifadesini kullandı.
     Ziyaret sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Zehra Özgan ve Yenen, Amerikalı turistlere tarihi çarşıda kurulan pazarı gezdirerek alışveriş yapmalarını sağladı.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber Turist Rehberleri Birliği Başkanı Yenen Kozanda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER