Türk Büro

Türk Büro-Sen Genel Başkanı Yokuş: -2013 yılı memur için daha da zor geçecek


KIRKLARELİ (A.A) - Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, 2013 yılının memurlar için daha zor geçeceğini öne sürdü.
     Yokuş, Türk Büro-Sen Kırklareli Şubesinin Halk Eğitimi Merkezi Salonunda düzenlenen 1. Olağan Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, Türkiyede kamu personel reformuna ihtiyaç olduğunu söyledi.
     Memurun iş güvencesi hakkının elinden alınmak istediğini ileri süren Yokuş, kamu personel reformunun hükümet ve sosyal tarafların bir araya gelerek diyalog ve uzlaşma ile her kesimin memnun kalacağı bir düzenleme olması gerektiğini savundu.
     Türk Büro-Sen üyesi olmanın ayrı bir onur ve gurur olduğunu ifade eden Yokuş, Birlik, beraberlik, huzur ve dirlik içinde olmamız gerekiyor. 2013 yılı memur için daha da zor geçecek. Hükümet ne yazık ki öteden beri sendikaları ve sivil toplum örgütlerini görmemezlikten gelme, dikkate almama tutum ve davranışını, kamu personel reformunda da göstermiştir. Emeklilik yaşında yeni düzenleme, memura maaş zammı, son dönemde yapılan zamlar ortadadır. Tüm çalışanları haklarını aramaya ve mücadeleye davet ediyoruz şeklinde konuştu.
     Konuşmanın ardından tek liste ile gidilen seçimlerde Ercüment Yılmaz, Kırklareli İl Başkanlığına seçildi.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER