Türk Eğitim Vakfı bursları artırıldı

Türk Eğitim Vakfı bursları artırıldı


ANTALYA (A.A) - Türk Eğitim Vakfı, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında üniversite öğrencilerine aylık 370 lira, meslek lisesi öğrencilerine ise 140 lira burs verecek.
     Türk Eğitim Vakfı Antalya Şubesi Yürütme Kurulu Başkanı Emin Demirörs, yaptığı yazılı açıklamada, geçen yıl üniversite öğrencilerinin 340 lira olan burs ücretinin bu yıl 370 liraya yükseltildiğini bildirdi.
     Akdeniz Üniversitesinde okuyan öğrencilerden bu yıl 67 yeni bursiyerin daha burs almaya başlayacağına dikkati çeken Demirörs, burs başvurularının 1-31 Ekim tarihleri arasında yapılacağına işaret etti.
     Seçimlerin kasım ayında öğrencilerin okudukları okulun burs komisyonları tarafından yapılacağını belirten Demirörs, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
     Meslek liselerinde ise bursu devam eden 47 öğrenciye ilaveten 36 yeni öğrenci Türk Eğitim Vakfı bursundan yararlanacak. Meslek lisesi müracaatları 1-15 Ekim tarihleri arasında, okudukları okulun yönetimine yapılacak ve seçim o okul yönetimleri tarafından gerçekleştirilecek. Geçen yıl aylık 130 lira olan burslar, bu yıl 140 lira olarak ödenecek.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Türk Eğitim Vakfı bursları artırıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER