Türk Hava Kurumu Ünye Şubesi Başkanı

Türk Hava Kurumu Ünye Şubesi Başkanı Sarı: -Türk Hava Kurumu olarak, geçmiş yıllarda olduğu gibi 2012 yılı kurban derileri toplama kurumumuza ait olup, ekiplerimiz sürekli dolaşarak deri toplama görevi yapacaktır (Fot


ORDU (A.A) - Türk Hava Kurumu Ünye Şubesi Başkanı İsmail Sarı, Türk Hava Kurumu olarak, geçmiş yıllarda olduğu gibi 2012 yılı kurban derileri toplama kurumumuza ait olup, ekiplerimiz sürekli dolaşarak deri toplama görevi yapacaktır dedi.
     Sarı, yaptığı açıklamada, kurban derilerini toplama yetkisinin yasal olarak sadece THKya ait olduğunu söyledi.
     THKnın, deri gelirlerinin yüzde ellisini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına vererek çok sayıda fakire ulaştırdığını belirten Sarı, şunları kaydetti:
     Diyanet Vakfı, Çocuk Esirgeme Kurumu ve Kızılaya da belirli ölçülerde pay vererek çok geniş kitlelere yardım yapılmaktadır. Türk Hava Kurumu, halkımızın kendi kurumu olup yapılan bütün yardımlar, hizmet olarak dönmektedir. THKya verilen derilerle daha fazla hayır işlenmiş olacak ve hayırsever halkımız daha çok sevap kazanacaktır. Türk Hava Kurumu olarak, geçmiş yıllarda olduğu gibi 2012 yılı kurban derileri toplama kurumumuza ait olup, ekiplerimiz sürekli dolaşarak deri toplama görevi yapacaktır.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk / Fatma Kalay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Türk Hava Kurumu Ünye Şubesi Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER