Türk Kamu

Türk Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilciğinden terör protestosu


ZONGULDAK (A.A) - Türk Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilciği üyesi bir grup, terörü protesto etti.
     Ellerindeki Türk bayraklarıyla kent merkezindeki Madenci Anıtı önünde toplanan sendika üyeleri ve bazı vatandaşlar çeşitli sloganlar attı.
     Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, burada yaptığı konuşmada, son günlerde artan terör olayları nedeniyle Türk halkının üzüntü içerisinde olduğunu söyledi.
     Terör örgütünün Ramazan Bayramında bir kez daha çirkin yüzünü gösterdiğini anlatan Bacıoğlu, şöyle konuştu:
     Eli kanlı terör örgütü bir taraftan mayınlı tuzaklarıyla Mehmetçiklerimizi şehit ederken, diğer taraftan da Gaziantepte sivillere yönelik düzenlediği bombalı saldırıyla 9 masum vatandaşımızın ölümüne, 65 vatandaşın da yaralanmasına neden oldu. İnanıyoruz ki bu vahşi eylemleri gerçekleştiren caniler, akıttıkları kanda boğulacaktır. Öfkemiz çığ gibi büyüktür. Ama devletimizin bekası, milletimizin birliği için göz yaşlarımızı içimize akıtıyor ve acımızı içimize gömüyoruz. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız, metanetimizi koruyacağız. Terör örgütü ve onun destekçisi olan dış ve iç odaklar iyi bilmelidir k, ülkemizi bölmeye, bizi bize düşman etmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.
     Bacıoğlu, develete sahip çıkmanın her Türk vatandaşının asli görevi olduğunu vurgulayarak, Öfkemiz ve acımız gözlerimizi kör etmemeli, bin yıllık kardeşliğimize gölge düşürmemelidir. Terörle mücadele, uzun soluklu, kararlı ve etkili olmalıdır. Devletimiz terörü ve terörün arkasındaki güçleri de alt edecek güce sahiptir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır diye konuştu.
    
     Muhabir: Faik Erez / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER