Türk Kamusen Ardahan Temsilcisi Coşkun: Sistem

Türk Kamusen Ardahan Temsilcisi Coşkun: Sistem de mantık da, siyaset de aynı olunca, isim değişse bile sonuç değişmeyecek gibi görünüyor


ARDAHAN (A.A) - Hükümet ve sendikalar arasında yapılan toplu sözleşme görüşmeleri ile ilgili basın açıklaması yapan Türk Kamusen Ardahan Temsilcisi Çağrı Coşkun, Sistem de, mantık da, siyaset de aynı olunca isim değişse bile sonuç değişmeyecek gibi görünüyor dedi.
     Coşkun, Milli Egemenlik Parkında üyelerle birlikte yaptığı basın açıklamasında, hükümetle yapılan toplu sözleşmelerin bir sonuç vermeyeceğini ileri sürdü.
     Açıklamasına Toplu görüşme dönemi bitti, toplu sözleşme dönemi başladı şeklinde başlayan Coşkun, şunları kaydetti:
     Ama, sistem de, mantık da, siyasette aynı olunca, isim değişse bile sonuç değişmeyecek gibi görünüyor. Çünkü yetkililer yine bilindik açıklamalarına başladılar. Artık gelenek halini almış, kaynak yok, borçlarımız var. Zaten cari açıkta çok fazla mazeretlerini sıralıyorlar. Çocuklarına harçlık dahi vermeyecek duruma gelmiş kamu çalışanlarımızın yüzünü güldürecek bir sonuç için umut besleyen aileler ne yazık ki bakanların bir biri ardına gelen olumsuz açıklamalarıyla adeta yıkıldılar.
     (GN-AKS)
<< Önceki Haber Türk Kamusen Ardahan Temsilcisi Coşkun: Sistem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER