Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü -Bayburt Emniyet Müdürlüğü ve Polis Meslek Yüksek Okulunca Polis Hatıra Ormanı oluşturdu (Görüntülü-Fototğraflı)


BAYBURT (A.A) - Bayburt Emniyet Müdürlüğü ve Polis Meslek Yüksek Okulunca Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Polis Hatıra Ormanı oluşturuldu.
     Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, Bayburt Aslan Dağında düzenlenen fidan dikim töreninde yaptığı konuşmada, emniyet teşkilatının polis ormanı oluşturma düşüncesi olduğunu belirtti.
     Bayburt Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerinin kendilerine hatıra ormanı için geniş imkanlar sağladığını ifade eden Aydoğan, Orman Bölge Müdürlüğü ile görüşerek bu geniş alanı, Polis Meslek Yüksek Okuluyla birlikte polis ormanı haline getirmeye karar verdik. Bu çıplak arazinin tamamını Bayburta yakışır orman haline getireceğiz dedi.
     Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Tahsin Demir ise bölgede çıplak arazinin fazla olduğunu belirterek, bu eksikliği gidermeye kararlı olduklarını söyledi.
     Törende, hatıra ormanı olarak belirlenen alana 2 bin fidan dikildi.
    
     Muhabir: Seyfullah Kaya - Abdülkadir Nişancı / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER