Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü -AK Parti İl Başkanı Uncuoğlu: -"Emniyet Teşkilatı mensuplarımız, hizmet kalitesini artırmaya devam ederken, büyük fedakarlıklarla Türkiyenin ve Sakaryanın gelişimine büyük katkı sağl


SAKARYA (A.A) - AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, emniyet personelinin, hizmet kalitesini artırmaya devam ettiğini ve büyük fedakarlıklarla Türkiyenin ve Sakaryanın gelişimine katkı sağladığını kaydetti.
     Uncuoğlu, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, emniyet güçlerinin yaptığı hizmetlerin değerinin ölçülemez olduğunu bildirdi.
     Polisin yaptığı her hizmetin toplumun yapısını, kimliğini, kültürünü, moralini etkilediğini ve şekillendirdiğini belirten Uncuoğlu, şunları ifade etti:
     "Emniyet Teşkilatı mensuplarımız, hizmet kalitesini artırmaya devam ederken, büyük fedakarlıklarla Türkiyenin ve Sakaryanın gelişimine büyük katkı sağlamaktadır. Polis teşkilatımızın çalışmaları ve almış oldukları tedbirler sayesinde Türkiye genelinde olduğu kadar, ilimizde de suç oranlarında farkedilir bir azalma yaşanmıştır ve bu konudaki üstün gayretlerinin sürekliliğine inancımız tamdır. Büyük bir özveriyle çalışarak toplumun asayişini sağlayan, suç henüz vuku bulmadan önleyici tedbirler alma konusunda strateji geliştiren, bu hedefler doğrultusunda günümüz şartlarına entegre olabilecek araç-gereç ve teknik altyapısını güçlendirerek, hızla gelişen dünya standartlarının ötesine taşıma gayreti içinde olan polis teşkilatımızın değerli mensuplarını, kuruluşlarının 168. yıl dönümünde tebrik ediyorum.
     Bu uğurda canlarını feda ederek görevi başında şehit olmuş polislerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum."
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER