Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl

Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü


IĞDIR (A.A) - Iğdır Valisi Ahmet Pek, Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Pek, mesajında, emniyet teşkilatının yaptığı hizmetlerle halkın her zaman büyük takdirini topladığını ve en güvenilir, en saygın teşkilatlardan olduğunu belirtti.
     Milli birlik ve beraberliğin devamı için vazgeçilmez unsur olan Türk polisinin, yaptığı hizmetlerle ve gösterdiği gayretle milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşadığını vurgulayan Pek, şunları kaydetti:
     "Ülkede dirlik ve düzenin sürekli kılınması için gece gündüz demeden tüm gücüyle çalışan ve Türkiye Cumhuriyetinin temel kurumlarından biri olan emniyet teşkilatı, 168 yıllık engin deneyimi ve modern donanımı ile ülkemizin en köklü kurumları arasındadır. Türk polis teşkilatı, kurulduğu günden itibaren huzur ve barış ortamının korunması amacıyla çalışmış, günümüzde de aynı kararlılık ve azimle bu görevini devam ettirmektedir. Her derece ve rütbedeki personelin, görev ve sorumluluklarının bilinci içerisinde insan hak ve özgürlüklerine bağlı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, güler yüzlü ve yardımsever olması, emniyet teşkilatımıza duyulan sevgiyi ve güveni her geçen gün artırmaktadır."
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER