Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yılı

Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yılı -AK Parti Sivas milletvekilleri Turan ve Bilgin mesaj yayımladı


SİVAS (A.A) - Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yılı dolayısıyla AK Parti Sivas milletvekilleri Ali Turan ve Hilmi Bilgin, mesaj yayımladı.
     Turan, mesajında, "168. yılını kutlayan polis teşkilatımızın, hep yanımızda olduğunu bilmek, bizlere güven ve huzur vermektedir" ifadesini kullandı.
     Emniyet hizmetinin, toplum hayatında büyük önem arz eden bir kamu hizmeti olduğunu vurgulayan Turan, şunları kaydetti:
     Bu hizmetin toplumsal hayattaki yerine bakıldığı zaman kamu düzeninin sağlanmasının insanların birlikte, toplum halinde yaşayabilmelerinin vazgeçilmez ve birinci derecede şartıdır. Halkımızın güvenliği konusunda emniyet teşkilatımız bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da hassasiyetle ve halkımızı kucaklayarak görev yapmaya devam edecektir. Ülkemizin huzur ve güvenliği için görevleri başında hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle, yaralanan gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, fedakar ailelerine sağlık ve huzur diliyorum. Halkımızın güvenliği ve huzurunun teminatı polis teşkilatımızı yaptıkları kutsal görevden dolayı gönülden kutluyorum.
     Milletvekili Bilgin de emniyet teşkilatının, ülkemizde yasa egemenliğinin sağlanması, temel hak ve hürriyetlerin korunması, toplumsal yaşamın dirlik, düzenlik ve güven içinde işlemesinin sürekli kılınması gibi güç ve önemli bir sorumluluk üstlendiğini bildirdi.
     Türk halkının polisine her zaman güvendiğini ve çalışmalarında her türlü desteği verdiğini ifade eden Bilgin, polis teşkilatının 168. kuruluş yılını kutladı.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER