Türk

Türk-İş ile ÇASGEMden eğitim semineri


ZONGULDAK (A.A) - Türk-İş ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) işbirliğiyle İşyeri Düzeyinde İş Sağlığı-Güvenliği Kurulları ve Diğer Sosyal Diyalog Mekanizmalarının Geliştirilmesi Projesi kapsamında Zonguldakta eğitim semineri düzenlendi.
     Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ, sendikanın Şemsi Denizer Salonunda düzenlenen eğitim seminerinin açılışında yaptığı konuşmada, eğitimlerin Türkiye genelinde 11 bölgede yapılacağını söyledi.
     Bugün 5. bölge olarak belirlenen Zonguldakta eğitim seminerinin gerçekleştirildiğini ifade eden Uludağ, Türk-İşe bağlı sendikalarımızdan görevlendirilen arkadaşlarımızla bir aradayız. Uzman arkadaşlarımız konular hakkında ayrıntılı açıklamalarda bulunacaklar. İş yerlerimizde karşılaştığınız sorunlar hakkında soru sorma imkanınız olacak. Eğitim aralarında eğitmenlerimizle sohbet etme imkanınız olacak. Ele aldığımız konu çok kapsamlı bir konudur. Büyük bir dikkatle dinleyeceğinize ve bu değerli bilgileri arkadaşlarımıza da taşıyacağınıza yürekten inanıyorum diye konuştu.
     Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Gönül Demirsu, geçen yıl kasım ayında Bölge Çalışma Müdürlüğü ile İş Kurumu İl Müdürlüğünün birleştirildiğini, ikili kurum olarak hem çalışma, hem de İş-Kur açısından hizmet edeceklerini belirtti.
     ÇASGEM Hukuk Müşaviri Gürbüz Erdoğan da çalışma hayatı denilince akla Zonguldakın geldiğini ve tek enerji kaynağı olan taşkömürünün Zonguldaktan çıktığını kaydetti.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER