Türkiyedeki terör olayları

Türkiyedeki terör olayları -AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın: Türkiye çok büyük bir devlettir içeriden veya dışarıdan ülkemizin büyümesini, gelişmesini, demokratikleşmesini istemeyenler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır


GÜMÜŞHANE (A.A) - AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Türkiyenin çok büyük bir devlet olduğunu, içeriden veya dışarıdan ülkenin büyümesini, gelişmesini ve demokratikleşmesini istemeyenlerin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklarını bildirdi.
     Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, şer odaklarının her türlü dini, insani ve ahlaki değerleri hiçe sayarak, asker, polis, kadın, çocuk, genç, yaşlı ve sivil ayrımı gözetmeksizin masum insanların canlarına acımasızca kast ettiğini belirtti.
     Hain saldırıların yüce Türk milletinin tek yürek olmasını, kardeşlik tohumlarının filizlenmesini engellemeyeceğini vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:
     Türkiye çok büyük bir devlettir içeriden veya dışarıdan ülkemizin büyümesini, gelişmesini, demokratikleşmesini istemeyenler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Terör hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Günahsız, saf tertemiz bir bebeği öldürmenin hiçbir izahı hiçbir haklı gerekçesi yoktur. Bu ancak caniliktir, insanlıktan nasibini almamışlıktır. Kutsallığın ne olduğunu bilmeyenler elbette bizlerin vatan toprağını ne denli kutsal gördüğümüzü anlayamazlar. Hainler ile mücadelemiz, taviz vermeden artarak kararlılıkla devam edecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bütün sorunlarını aşacak kuvvette olduğu gibi, terör sorununun da üstesinden gelecek güce, kararlılığa, birlik ve beraberliğe sahiptir. Bu vesile ömürlerini ömrümüze vakfetmiş şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyor, yakınlarına ve yüce Türk milletine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Türkiyedeki terör olayları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER