Türkiye Güreş Federasyonu temsilcileri, Başkan Böceki

Türkiye Güreş Federasyonu temsilcileri, Başkan Böceki ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Türkiye Güreş Federasyonu Temsilcisi Liva Çetin, Yıldızlar Güreş Milli Takım antrenörleri ve sporcuları, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile bir araya geldi.
     Antalyada yarın başlayacak ve 19a kadar devam edecek 16. Uluslararası Yıldızlar Zafer Kupası müsabakaları öncesi yapılan ziyarette konuşan Başkan Böcek, ata sporu güreşlerin yaşatılması için her yıl Feslikan Güreşleri düzenlediklerini söyledi.
     Güreşlerin, yeni nesil tarafından sevilmesi ve benimsenmesi için her türlü desteği verdiklerini ifade eden Böcek, "Desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Gerek yağlı güreşlerde gerekse de minder güreşlerinde elde edilen ulusal ve uluslararası başarılar bizleri çok mutlu ediyor" dedi.
     Yıldız Bayanlar Güreş Milli Takım Antrenörü İbrahim Şahin ise 16. Uluslararası Yıldızlar Zafer Kupasına, Konyaaltı Belediyesi İsmet Selekler Spor Salonunda hazırlandıklarını söyledi. Şahin, "Konyaaltı Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, her zaman bizlere destek oldu. Kendimizi evimizde hissettik. Güzel, rahat bir kamp dönemi geçirdik. Ekip arkadaşlarım adına kendisine çok teşekkür ederim" diye konuştu.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Türkiye Güreş Federasyonu temsilcileri, Başkan Böceki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER