Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Kumartaşlı: -Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu, şehidine, gazisine sahip çıkan mülki idari amirdir


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlunun, şehidine, gazisine sahip çıkan mülki idari amir olduğunu bildirdi.
     Kumartaşlı, dernekte düzenlediği basın toplantısında, Afyonkarahisarda meydana gelen patlamanın ardından 25 şehit verildiğini hatırlatarak, bu süreç içerisinde Türkiyenin gündeminin Vali Balkanlıoğlu ve sadece mühimmat deposu patlamasıymış gibi basında yer aldığını, bunun kendilerini üzdüğünü söyledi.
     Türkiyenin birinci gündem maddesinin terör olduğunu belirten Kumartaşlı, şöyle konuştu:
     Biz Afyonkarahisar şehit aileleri ve gaziler olarak sayın valimize bu süreç içinde gereğinden fazla yüklenildiğini düşünüyoruz. Çünkü sayın valimizi biz tanıyoruz. Bir şehit cenazemiz geldiği zaman babalık ve insani duygularla şehit evinde beraber ağladık. Bayramlarda, dini günlerimizde, milli günlerimizde, benim şahsımı arayarak, şehit ailelerini ziyaret edelim, eksikleri var mı- diye sürekli soruyor. Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, şehidine, gazisine sahip çıkan mülki idari amirdir.
     Şehit aileleri gaziler olarak eli kanlı terör örgütü mensupları ve siyasi yandaşlarına gerekenin yapılmasını istediklerini ifade eden Kumartaşlı, Terörle mücadele kanununda bir değişiklik yapılarak, bebek katili başta olmak üzere, katillerin ve örgüt ele başlarının idam edilmesini istiyoruz. Terör örgütüne finansman sağlayan örgüt sempatizanı ailelerin mal varlığına el konulmalıdır. Terör örgütünün siyasi uzantısı olan sivil toplum örgütlerine gerekli yaptırımlar uygulanmalıdır. Terör örgütünün siyasi söylemini söyleyen, milletin vergisiyle maaş alan siyasi uzantılara gerekli cezalar verilmeli ve dokunulmazlıkları kaldırılmalıdır. Bunlar bizlerin düşüncesidir dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER