Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi

Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi -Lüleburgaz 39 Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Erpehlivan: -Trabzon İdmanocağı karşılaşmasından kaybettiğimiz 2 puanın üzüntüsünü yaşıyoruz


KIRKLARELİ (A.A) - Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi ekiplerinden Lüleburgaz 39 Spor Kulübünün teknik sorumlusu Ali Erpehlivan, Trabzon İdmanocağı karşılaşmasında kaybettikleri 2 puanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
     Erpehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu Babaeski 100. Yıl Stadında Trabzon İdmanocağı ile karşılaştıklarını anımsattı.
     Zorlu bir karşılaşmadan 1 puan ile ayrıldıklarını anlatan Erpehlivan,Karşılaşmaya çok iyi hazırlanmıştık. Ancak erken dakikada kalemizde gol gördük. Durumu eşitlemek için gayret ettik. Karşılamanın uzatma dakikalarında meşin yuvarlağı Trabzon İdmanocağı filelerine göndermeyi başardık. Zorlu bir karşılaşma oldu. Maçtan galip ayrılmak istiyorduk. Trabzon İdmanocağı karşılaşmasından kaybettiğimiz 2 puanın üzüntüsünü yaşıyoruz. İlerleyen haftalarda taraftarlarımız daha iyi bir takım izleyecekler diye konuştu.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER