Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi -Tarsus Belediyespor Asbaşkanı Avşar: -Lige galibiyetle başlamak istiyoruz


MERSİN (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Tarsus Belediyesporun Asbaşkanı Hikmet Avşar, lige galibiyetle başlamak istediklerini bildirdi.
     Avşar, yaptığı yazılı açıklamada, bu sezon lig maçlarının yanı sıra Euroleaguede de mücadele edeceklerini belirterek, salonlarının tadilatta olması nedeniyle ilk yarı maçlarının tümünü deplasmanda oynayacaklarını bildirdi.
     Lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade eden Avşar, kaliteli bir takım oluşturduklarını, bu sayede de sezonda iyi bir çıkış yapacaklarını kaydetti.
     İlk yarının kendileri için zor geçeceğini anlatan Avşar, şöyle devam etti:
     2012-2013 sezonu bu hafta itibariyle başlıyor. Ligin ilk maçını İstanbulda Beşiktaş ile yapacağız. Bu sezon iki kulvarda mücadele edeceğiz. İlk yarı bizi, zor bir süreç bekliyor. Salonumuzun bakımda olması nedeniyle ilk yarı maçlarını deplasmanda oynayacağız. Bu bizim için bir dezavantaj. Bu dezavantajı lehimize çevirmek için mücadele edeceğiz. Lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Takımımızda bu güç var. Ligde söz sahibi bir takım olacağımıza inancım tamdır. Euroleaguede ilk defa mücadele edeceğiz. Grubumuz oldukça zor, iyi takımlar bulunuyor. Ama Tarsusu en iyi şekilde Avrupada temsil edip, gruptan çıkacağımıza inanıyorum.
     Avşar, ligdeki tüm takımların centilmence ve sakatsız bir sezon geçirmelerini de diledi.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER