Türkiye Muharip Gaziler Derneği Muş Şube

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Muş Şube Başkanı Alkaş: -Ülkemizin çeşitli bölgelerinde güvenlik güçleri ve sivil vatandaşlarımıza yapılan çirkin saldırıları kınıyoruz


MUŞ (A.A) - Türkiye Muharip Gaziler Derneği Muş Şube Başkanı Giyasettin Alkaş, ölümlere karşı olduklarını söyledi
     Alkaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik mesajı vererek, son dönemlerde ülkede meydana gelen saldırı ve olaylarda yaşamını yitiren herkese baş sağlığı diledi.
     Kurtuluş Savaşında verilen mücadelelerin, birlik ve beraberlik ruhu içinde gerçekleştiğini ifade eden Alkaş, şöyle konuştu:
     Ülkemizin çeşitli bölgelerinde güvenlik güçleri ve sivil vatandaşlarımıza yapılan çirkin saldırıları kınıyoruz. Bu saldırılar özellikle ülkemizin büyümesini çekemeyen şer güçler tarafından yapılmakta. Ama bunu bilsinler ki ülkemiz güçlü ve hiçbir zaman bu tür basit oyunlara boyun eğmeyecek. Biz çok büyük savaşlar atlattık ve birliğimizin hiçbir zaman bozulmasına müsaade etmedik. Şer güçler birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacak. Nasıl Kurtuluş Savaşında bir yürek olup vatanımızı savunmuşsak, bundan sonra da savunacağız. Her zaman güvenlik güçlerimizin yanındayız. Ancak artık anneler ağlamasın diyoruz.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Türkiye Muharip Gaziler Derneği Muş Şube Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER