Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu,

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu, Gümrükçüoğlunu ziyaret etti


TRABZON (A.A) - Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanı Murat Tekincan ve beraberindeki sporcular, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlunu makamında ziyaret etti.
     Gümrükçüoğlu, kabulde yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Trabzonun sporun, kardeşliğin ve medeniyetin şehri olduğunu ifade eden Gümrükçüoğlu, Bizler genç sporcularımızla ve hocalarımızla gurur duyuyoruz. Sporcularımızın başarılarına az da olsa bir katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize diyoruz dedi.
     Tekinbaş ise Trabzonda her türlü imkanın kendilerine sağlandığını vurgulayarak, şöyle devam etti:
     Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ve Trabzon Belediyemiz başta olmak üzere ilgili tüm kurumlar bizleri yalnız bırakmayarak sporcularımıza her türlü çalışma imkanını sağladılar. Trabzon havası, doğası, sosyal imkanları ve tesisleri ile kamp yapmaya çok müsait bir şehir. Bundan sonraki süreçte de elimizden geldiğince kamplarımızı Trabzonda yapmaya çalışacağız. Federasyon olarak 14 branşta faaliyet gösteriyoruz. Bu branşların bir çoğunda milli sporcumuz bulunmakta. Ümit ediyorum ki farklı branşların kampı için tekrar Trabzonda oluruz.
     Gümrükçüoğlu, konuşmaların ardından milli sporculara çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER