Türkiye Yol

Türkiye Yol-İş Sendikası Bayburt Baştemsilcisi Özbek: Yol-İş Sendikası, ülkenin en çileli işlerini, canlarını ortaya koyarak yapan fedakar işçilerin sendikasıdır


BAYBURT (A.A) - Türkiye Yol-İş Sendikası Bayburt Baştemsilcisi Turgut Özbek, Yol-İş Sendikasının, ülkenin en çileli işlerini, canlarını ortaya koyarak yapan fedakar işçilerin sendikası olduğunu söyledi.
     Özbek, İl Özel İdaresi Destekleme Hizmetleri Merkezi Salonunda düzenlediği basın toplantısında, Türkiye Yol-İş Sendikasının Türkiyenin en seçkin, en saygın ve büyük sendikalarından biri olduğunu belirtti.
     Yol-İş Sendikasının, ülkenin en çileli işlerini, canlarını ortaya koyarak yapan fedakar işçilerin sendikası olduğunu ifade eden Özbek, Bugün işçilerin sıkıntılarını, yapılan haksızlıkları ve taleplerini konuşacağız. Bugün işçilerin sadece birer sayı olduğunu zannedenlere, onların birer insan, birer hayat, birer anne-baba ve birer seçmen olduğunu birlikte anlatacağız. Bizler masada konuştuk, olmadı. Mahkemede konuştuk, olmadı. Yargıtayda konuştuk, yine olmadı. Bugün Türkiye Yol-İş Sendikasını sokağa inmeye mecbur etmişlerdir. Bu nedenle eylemin asıl mimarları, kulaklarını işçilerin taleplerine tıkamış olanlardır diye konuştu.
     Ağır, olgun, sabırlı tavırlarının ülkeye ve halka karşı sevgi ve sorumluluklarından kaynaklandığını kaydeden Özbek, Bütün bunlar olurken, tarihi Cumhuriyet kadar köklü bir kamu kurumunun daha adım adım yok oluş yoluna sokulduğunu görüyor ve yetkilileri uyarıyoruz. Kendi alanında bir okul işlevi üstlenen Karayolları,kurumsal yapısıyla, kaliteli üretimi ile toplumda en çok güvenilen kurumlar arasında olmasına rağmen adım adım yok edilmektedir. Biz bu gidişin memleket ve millet için hayırlı bir yol olmadığını belirtmek zorundayız
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER