TUTSO akredite oda oldu

TUTSO akredite oda oldu


MANİSA (A.A) - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin, odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve Türk Oda Sisteminin Avrupa Oda Sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayan başlattığı akreditasyon sistemine dahil oldu.
     EUROCHAMBRES ve İngiltere Odalar Birliği işbirliği ile İngiltere ve Almanya oda sistemlerinin en iyi uygulamaları da dikkate alınarak, 2001 yılında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından geliştirilen Oda Akreditasyon Modeli çerçevesinde eğitim ve uyum sürecini tamamlayan 129 oda ve borsaya Ankaradaki TOBB İkiz Kulelerde düzenlenen törenle Akredite Oda Belgeleri verildi.
     Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasını (TUTSO) temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altan, Başkan Yardımcısı Metin Eğerci, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Danacı, Yakup Barman ve Nazım Balyapan, Genel Sekreter Nevzat Avcı ile akreditasyon çalışmalarını yürüten Halil Aksoylunun hazır bulunduğu törende, Akredite Oda Belgesi TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altan tarafından alındı.
     Altan, törenin ardından yaptığı açıklamada, oda olarak insanın en hayırlısı, insanlara faydalı olanıdır prensibini benimsediklerini ifade ederek, Akreditasyon sistemi odaların ve Türkiyenin geleceği. Bu belgeyi hak etmek bizim iyi hizmet vermemize bağlı. İyi hizmet verdik, birçok proje gerçekleştirdik ve bu belgeyi hak ettik. Bundan sonra vereceğimiz hizmetler daha kaliteli ve daha iyi olmalı. Çünkü artık 5 yıldızlı bir oda sınıfındayız ve bu çizgimizi daha üst noktalara çıkarmalıyız dedi.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber TUTSO akredite oda oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER