Tütüncü, AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı

Tütüncü, AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı üyeleri ile bir araya geldi


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Osman Ali Eciş ve yönetim kurulu üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.
     Tütüncü, burada yaptığı konuşmada, kongreden sonra göreve gelen yönetimle AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanlığında yeni bir dönemin başladığına işaret ederek, Teşkilatımızla ne zaman bir araya gelsem farklı bir umudun içerisine giriyorum. Parti teşkilatımızın Konyaaltında güzel bir ekip mantığı ile önemli işler başaracağına inanıyorum dedi.
     AK Partili belediyelerin insanı merkeze alarak ve her şeyi insanın huzur ve mutluluğu için yaptığını ifade eden Tütüncü, Kamunun kısıtlı kaynaklarını en iyi şekilde değerlendirerek akılcı hizmetler yapıyoruz. Antalyada, bu anlayışın en güzel uygulandığı yer Kepez Belediyesidir. Sınırlı imkanlarla çok fazla hizmete ihtiyaç olan bölgede önemli adımlar attık diye konuştu.
     İlçe Başkanı Osman Ali Eciş de teşkilatlara gösterdiği ilgiden dolayı Tütüncüye teşekkür etti.
    
     -Anadolu Kültür Festivali etkinliklerine katıldı-
    
     Hakan Tütüncü, bu yıl ilki düzenlenen Anadolu Kültür Festivali etkinlikleri kapsamında, hemşehri derneklerinin Atatürk Kültür Parkında yöresel kültürlerini sergiledikleri stantları ve çadırları da ziyaret etti.
     Stantları gezerek yöresel ürünleri inceleyen Tütüncü, hemşehri derneklerinin yöresel folklorlarını tanıttıkları çadırları ziyaret etti, sergilenen halk oyunlarına eşlik etti.
     Kendisine gösterilen ilgiye ve misafirperverliğe teşekkür eden Tütüncü, Anadoluda baştan başa kültür hazinesi, kültür deryası, binlerce yılın birikimi ile çok farklı kültürler yaşanıyor. Antalyada Anadolu kültürlerinin yansıtıldığı, tanıtıldığı, yerel kültürlerin kendini ifade edebildiği etkinliklerin düzenlenmesini son derece anlamlı buluyorum dedi.
     Kepez Belediyesi olarak kültür sanat faaliyetlerimiz çerçevesinde Anadolunun farklı noktalarındaki kültürleri halka tanıtmak için hemşehri dernekleriyle iş birliği yaptıklarını anlatan Tütüncü, bundan sonra da iş birliklerinin süreceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Tütüncü, AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER