TYBden Başkan Büyükkılıça ziyaret

TYBden Başkan Büyükkılıça ziyaret


KAYSERİ (A.A) - Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Onursal Başkanı Mehmet Doğan, genel başkan İbrahim Ulvi Yavuz, genel başkan yardımcısı Ahmet Fidan, Kayseri şube başkanı Ahmet İlhan ve 7 ilin şube başkanları, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıçı ziyaret etti.
     Ahmet İlhan, burada yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu düzenledikleri Erciyes Yazarlar Zirvesi hakkında bilgiler verdi.
     İlhan, şunları söyledi:
     Kayseri planlı gelişimi ile son yıllarda şehircilikte de model olmuştur. Anadolu-nun tam ortasında doğu ile batının merkezi konumunda olan ve yüzyılların birikimi ile geleceğe ışık tutmuştur. Kayserimiz bir sanayi, ticaret, turizm ve sağlık merkezidir ancak daha da önemlisi medeniyetlere ev sahipliği yapmış olmanın avantajı ile aynı zamanda kültür ve sanatın merkezidir.
     Başkan Büyükkılıç ise Melikgazi Belediyesi olarak her zaman kültür ve sanat ile iştigal edenlerin yanında olduklarını belirterek, Destek ve hizmetlerimiz bunların birer kanıtıdır. Melikgazi Belediyesi olarak şehrin fiziki yapısı yanında kültür ve sanat yaşamını önemsiyor ve değer veriyoruz dedi.
     Büyükkılıça Erciyes Yazarlar Zirvesine katılan yazarların eserlerinden oluşan kitap seti hediye edildi.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber TYBden Başkan Büyükkılıça ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER