TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar:

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar: -Biz sadece çiftçileri değil, bu ülkede üreten kim varsa destekliyoruz


SAKARYA (A.A) - Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TÇOB) Başkanı Şemsi Bayraktar, Türkiyede üreten herkesi desteklediklerini söyledi.
     Akyazı Ticaret ve Sanayi Odasının (ATSO) düzenlediği iftar programında konuşan Bayraktar, tarım sektörünün desteklenmesinin sanayi sektörünü de güçlendireceğini anlattı.
     Bayraktar, milli gelirin yükselmesi için huzur içinde aynı ülkede yaşayarak mücadele ettiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:
     Biz sadece çiftçileri değil, bu ülkede emek veren, üreten kim varsa destekliyoruz. Sadece Türk çiftçisinin hak ve menfaatlerini aramak değil, bu ülkede yaşayan herkesin refah seviyesinin yükselmesini, ekonomik göstergelerin ülke olarak gayrisafi milli hasılanın yükselmesi, fert başına milli gelirin yükselmesi için ve huzur içinde bir ülkede yaşamak için mücadele ediyoruz. Ülkemiz büyük ve önü açık bir ülke, bölgesinde demokrasi ile idare edilen bir ülke, bununla da iftihar etmemiz lazım. Birlik ve beraberliğimizi tesis ettiğimiz taktirde bu ülkenin gerçekten önü açık çünkü bütün göstergeler ve dünyadaki gelişen Türkiyeye özel önem veriyor. Ülkemiz bölgenin yıldızı olacaktır.
     Programa Bayraktarın yanı sıra Kaymakam Erdoğan Beypınar ve çok sayıda davetli katıldı.
    
     Muhabir: Sezai Yolcuoğlu
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER