Üç kuşak bir arada Kuran

Üç kuşak bir arada Kuran-ı Kerim öğreniyor


ADANA (A.A) - Çukurova Müftülüğünün Somuncu Baba Kuran Kursunda aynı aileden üç kuşağı temsil eden kursiyerleri dikkati çekiyor
     Çukurova Müftüsü Abdullah Demir, yazılı açıklamasında, Somuncu Baba Kuran Kursunu ziyaretinde 62 yaşındaki Güler Ataç, gelini Yıldız Ataç ve torunu Ece Nur Ataç ile birlikte eğitim almasından duygulandığını belirtti.
     Yaz eğitimlerinin başlamasıyla Camiler ve Kuran kurslarının öğrenci sesleriyle şenlendiğini ifade eden Demir, şunları kaydetti:
     Kuran kurslarımız çocuk ve öğrenci sesleri ile şenlendiği gibi, aynı zamanda bizleri duygulandıran görüntüler de ortaya çıkıyor. Örneğin Ataç ailesinden 3 kuşağın birarada kursa gelmeleri buna en güzel örnek. Herkes her yaşta Kuran öğrenebilir. Akıl sahibi herkes bu yüce kitabı öğrenmelidir.
     Açıklamada, elini ve torunuyla kursa gelen Güler Ataçın da, Torunumu kursa yazdırmak için geldiğimde yaş sınırı olmadığını öğrendim. Bunun üzerine gelinimle ben de kayıt yaptırdık. Bu beni fazlası ile heyecanlandırdı. Bize bu imkanı sunan bütün yetkililere teşekkür ederim ifadelerini kullandığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Üç kuşak bir arada Kuran Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER