UEFA Avrupa Ligi

UEFA Avrupa Ligi -Trabzonsporun rakibi Videotonun Teknik Direktörü Sousa, eşleşmeden memnun


TRABZON (A.A) - UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Trabzonsporla eşleşen Macaristanın Videotonun Teknik Direktörü Paulo Sousa, eşleşmeden memnun olduğunu bildirdi.
     Portekizli teknik adam Paulo Sousa, Trabzonsporla eşleştikleri için memnun olduklarını, Trabzonsporun iyi bir takım olduğunu, ancak turu geçmek için şansların eşit olduğunu belirtti.
     Kura çekiminde Trabzonspordan daha kuvvetli ekiplerin bulunduğunu, Trabzonsporla eşleşmekten ötürü kendisinin ve futbolcuların mutlu olduğunu belirten Sousa, deplasmanda oynayacakları maçta gol atmaları durumunda turu geçmek için büyük avantaj sağlayacaklarını ifade etti.
     Videotonda forma giyen, daha önce Malatyaspor ve Kayseri Erciyessporda oynayan Balazs Toth, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonsporun çok iyi bir takım olduğunu takım arkadaşlarına anlattığını, uzun yıllardan sonra tekrar Türkiyeye gideceği için çok heyecanlı olduğunu söyledi.
     Toth, Videotonun son iki yıldan bu yana çok iyi futbol oynadığını, bir önceki turda Belçikanın Genk takımını rahat bir şekilde elediğini, Trabzonsporu da eleyerek UEFA Avrupa Ligine kalmak istediklerini belirtti.
    
     Muhabir: Mehmet Başaran
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER