Ulaş Milli Eğitim Müdürlüğünden değerlendirme toplantısı

Ulaş Milli Eğitim Müdürlüğünden değerlendirme toplantısı -Sıcak Çermik Kaplıcalarında düzenlenen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar da katıldı


SİVAS (A.A) - Ulaş Milli Eğitim Müdürlüğü, değerlendirme toplantısı düzenledi.
     Sıcak Çermik Kaplıcalarında düzenlenen toplantıya, Sivas Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ile ilçedeki okul müdürleri ve müdür yardımcıları katıldı.
     Sivasta Eğitimin Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında düzenlenen toplantıda, ilçedeki okullarda yapılan çalışmalar değerlendirildi. Yapılması planlanan çalışmalar ile okulların genel durumunun da görüşüldüğü toplantıda konuşan Akpınar, Milli Eğitim Bakanlığının çalışmalarından bahsetti. Akpınar, Ulaş ilçesindeki idarecilere böyle güzel bir çalışma yaptıkları için teşekkür etti.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Kanca ise okul idarecilerinin moral ve motivasyonunu sağlamak, dikkatlerini çekebilmek ve onları çalışırken bir nebze olsun dinlendirebilmek amacıyla bu toplantıyı Sıcak Çermik Kaplıcalarında düzenlediklerini söyledi.
     Toplantıda, tüm okulların genel durumunun ve faaliyetlerin değerlendirildiğini ifade eden Kanca, belirlenen hedeflere ulaşmak için neler yapılması gerektiğini de ele aldıklarını belirtti.
     Kanca, bu çalışmanın ikinci ayağı olarak, birleştirilmiş sınıflarda çalışan öğretmenlere yönelik seminer planladıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Çetin Karaçoban
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER