Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım,

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, Antalyada -Bakan Yıldırım, Antalyada bir çiftin nikah törenine katıldı


ANTALYA (A.A) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Antalyada bir çiftin nikah törenine katıldı.
     IC Otelde düzenlenen düğün törenine katılan Bakan Yıldırım, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak ile Murat Gülaçtı ve Yadigar Dere çiftinin nikah şahitliğini yaptı.
     Bakan Yıldırım, törende yaptığı konuşmada, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.
     Evliliğin Aşık Veyselin söylediği gibi uzun ince bir yol olduğunu belirten Bakan Yıldırım, Ancak günümüzde biz evlilerin işi kolay olsun diye uzun ince yolu uzun bölünmüş yol haline getirdik dedi.
     Bu yolda zor ve güzel günlerin olacağını ifade eden Yıldırım, çiftin en zor ve en kötü gününün bugün gibi olması temennisinde bulundu. Hayat boyu mücadelede birlikte, beraber, dayanışma halinde olacaklarını hatırlatan Yıldırım, Zorlukları paylaşıp azaltacaksınız, mutlulukları da paylaşıp artıracaksınız. Böylece geçinip, gideceksiniz diye konuştu.
     Evlilikte başarının sırrının peki demesini öğrenmek olduğunu vurgulayan Yıldırım, Murat, sen Yadigar kızdığında peki diyeceksin, Yadigar sen de aynısını yapacaksın. Böylece işi yoluna koyacaksınız. Çocuklarımızın tahtını bizler yapabiliriz, ama bahtını yapamayız. Bahtınız açık olsun dedi.
     Evlilik cüzdanına vermeden önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın tavsiyesini hatırlatan Yıldırım, önceden 3 çocuk önerildiğini, şimdi ise sayının değiştiğini söyledi.
     Bakan Yıldırım, 1 olursa garip olur, iki olursa rakip olur, 3 olursa denge kurulur, 4 olursa daha iyi olur, 5 olursa aliyyülala olur. 3e kadar mecburi, 3ten sonrası ihtiyari. Artık karar sizin diye konuştu.
     Evlilik cüzdanını kime verileceği konusunu davetlilere soran Bakan Yıldırım, davetlilerin geline verilmesini istemeleri üzerine Murat, aslanım sen doğuştan kaybetmişsin. Ama sana güzellik yapayım, bu cüzdanı sana vereyim sen de gelin hanıma teslim et. İlk günden tatlıya bağlayalım dedi.
     Bakan Yıldırım, çifte mutluluklar dileyerek törenden ayrıldı.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER