Üniversite Halk Buluşması

Üniversite Halk Buluşması -GÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Bodur: Kendimizi halka anlatacağız, halkımızı dinleyeceğiz ve onların önerilerini dikkate alacağız


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Üniversitesi (GÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Fuat Bodur, kendilerini halka anlatacaklarını, halkı dinleyeceklerini ve onların önerilerini dikkate alacaklarını söyledi.
     GÜ tarafından başlatılan, Üniversite Halk Buluşması etkinlikleri kapsamında Torul ilçesindeki bir kıraathanede düzenlenen toplantıya Bodurun yanı sıra Torul Belediye Başkanı Selami Bostan, öğretim görevlileri ile vatandaşlar katıldı.
     Bodur, burada yaptığı konuşmada, üniversite olarak kendilerini halka anlatacaklarını, halkı dinleyeceklerini ve onlardan gelen önerileri dikkate alacaklarını belirterek, Biz Anadoluyu sevdiğimiz için buradayız. Amacımız kendimizi halkımıza anlatmaktır. Tüm ilçelerimizde yapacağımız toplantılar sonrası üniversitemizde bir birim oluşturacağız. Halktan gelen talepleri değerlendireceğiz dedi.
     Doğruları paylaşma adına akademik personelin katıldığı toplantıların sürdürüleceğini ifade eden Bodur, şunları kaydetti:
     Önümüzdeki öğretim yılında öğrenci kapasitemiz 13 bine ulaşacak. Yeni kurulan üniversiteler arasında Karabükten sonra ikinci sıradayız. Halkımızın da bizi sahiplenmesini istiyoruz. Bizler çocuklarımız ve sizler için buradayız. Toplantılarımızın amacı halkımızla buluşmak, kendimizi anlatmak, onların önerilerini dinleyerek dikkate almaktır.
     Toplantı, vatandaşlardan gelen öneri ve soruların yanıtlanması ile sona erdi.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Üniversite Halk Buluşması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER