Üniversite öğrencileri fakültelerine bank hediye etti

Üniversite öğrencileri fakültelerine bank hediye etti


KARS (A.A) - Kafkas Üniversitesinde (KAÜ) 6 öğrenci, Kars Belediyesinden temin ettikleri bankları fakültelerine armağan etti.
     KAÜ Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği öğrencileri Mehmet Akdemir, Mehmet Çiftar, Mesut Temel, Başkan Özşahin, İsmail Bilek ve İbrahim Aktürk, sosyal proje dersi kapsamında Kars Belediyesinden temin ettikleri bankları fakülte bahçesine yerleştirdi.
     KAÜ Eğitim Fakültesi Tarih Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yaşar Kop, öğrencilerin çalışkan, başarılı ve girişken olduklarını göstermek için bu projeyi seçtiklerini söyledi.
     Projeye "Bank Kars" adını verdiklerini dile getiren Kop, üniversite yerleşkesinde yaklaşık 13 bin öğrencinin eğitim gördüğünü ifade ederek, "Çocuklarımız 3 ay süren çalışmanın ardından bankları yerleşkeye getirdi" dedi.
     Öğrenci Mesut Temel de fakültelerine bank kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Üniversitemize faydalı olabilmek adına bu projeyi uyguladık. Banklar çevrenin daha güzel görünmesini de sağlayacak" diye konuştu.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Üniversite öğrencileri fakültelerine bank hediye etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER