Üniversite Öğrencilerine İSO 9001:2008 Kalite Yönetim

Üniversite Öğrencilerine İSO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi eğitimi veriliyor


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Üniversitesi, öğrencilerine İSO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi eğitimi veriyor.
     Adıyaman Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik Gıda İşletmelerinde İstihdam Zorunlu Personel Sertifikasyonu Eğitimi ve İSO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemikonulu eğitim veriliyor.
     Eğitim programını başarıyla tamamlayan öğrenciler mezun olduklarında gıda işletmelerinde sorumlu müdür olarak çalışabilme ve kalite yönetim temsilcisi olarak çalışabilmek için gerekli olan sertifikaya sahip olacaklar.
     Fen Edebiyat Bölümü Kimya Bölümü, Kimyagerler Derneği Adıyaman Üniversitesi Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Cumhur Kırılmış ve Kimyagerler Derneği işbirliği ile düzenlenen eğitim programı 4-7 Mayıs tarihleri arasında düzenleniyor.
     Adıyaman Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı seminer salonunda düzenlenen eğitime katılıp başarılı olan öğrencilere sertifika verilecek.
     Eğitim Programının açılışında konuşan Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Başkanı Prof. Dr. Murat Koca, öğrencilerin aldığı teorik bilgilerin yanında, farkındalık uyandırmak, iş hayatında karşılaşabilecekleri problemlere çözüm üretmek için eğitim programı düzenlediklerini belirtti.
     4 gün sürecek olan programında İSO 9001, 14001, 18001 Başdenetçisi Medine Baykaş İSO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi eğitimi, Kimyager Mustafa Tekoğlu ise Gıda İşletmelerinde İstihdam Zorunlu Personel Sertifikasyonu eğitimi verecek.
     (FUR-ŞMÖ)
<< Önceki Haber Üniversite Öğrencilerine İSO 9001:2008 Kalite Yönetim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER