Üniversite temsilcileri muhtarlarla bir araya geldi

Üniversite temsilcileri muhtarlarla bir araya geldi


AĞRI (A.A) - Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğünün organizasyonuylae merkezde görev yapan muhtarlar üniversite temsilcileriyle bir araya geldi.
     Rektör Prof. Dr. İrfan Aslan, merkezi yemekhanede düzenlenen programda, bu tür organizasyonlarla halka daha çok yaklaşmayı, onlarla fikir alış verişinde bulunmayı hedeflediklerini, bu amaçla merkezde görev yapan muhtarlarla bir araya geldiklerini ifade etti.
     Organizasyonu düzenleyen Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Öğretim Üyesi Mustafa Öztürk, amaçlarının halkın temsilcileriyle bir araya gelerek onlara hem üniversiteyi tanıtmak hem de fikir alışverişinde bulunmak olduğunu ifade etti.
     Muhtarlara üniversiteyi gezdirdiklerini, 25 Mayısta da tekrar toplantı yapacaklarını dile getiren Öztürk, Mayıs ayındaki toplantıda ise üretilecek projeleri konuşacağız. Bize gelen talepler doğrultusunda hazırlıkları yapıp üniversite yönetimine sunuyoruz. Onaylanan projeleri daha sonra uygulamaya sokuyoruz diye konuştu.
     Ağrı Muhtarlar Derneği Başkanı Bedrettin Taştan, bu organizasyon sayesinde üniversiteyi yakından tanıma fırsatı bulduklarını söyledi.
    
     Muhabir: Metin Göktekin / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Üniversite temsilcileri muhtarlarla bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER