Üniversitelilerden köy okuluna destek

Üniversitelilerden köy okuluna destek -GAÜN öğrencileri, İslahiye ilçesine bağlı Köklü köyündeki öğrencilere kitap, kırtasiye malzemesi ve giysi yardımında bulundu -Ayakkabıları çocuklara, üniversite öğrencileri giydirdi (


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri, İslahiye ilçesine bağlı Köklü köyündeki öğrencilere kitap, kırtasiye malzemesi ve giysi yardımında bulundu.
     GAÜN İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İslahiye Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Toplumsal Duyarlılık Projeleri (TDP) dersi kapsamında daha önce öğretim görevlisi Hamiyet Özdemirle tadilat işlemlerini yaptıkları iki derslikli köy okuluna bu kez farklı şekilde destek verdi.
     Öğrenciler, öğretim görevlisi Yıldırım Bayazıt önderliğinde ilçe esnafını ve iş adamlarını ziyaret ederek topladıkları kitap ve kırtasiye malzemeleri ile ayakkabı ve giysileri okuldaki öğrencilere teslim ettiler.
     Ayakkabıları öğrencilere giydiren üniversiteliler, elbiseleri de ihtiyaç sahiplerine dağıttılar.
     Öğretim görevlileri Özdemir ve Bayazıt, öğrencilerin yüzlerindeki mutluluğu görmenin tüm yorgunluklarını aldığını kaydetti.
     Üniversite öğrencileri daha önce de ilçe merkezine 7 kilometre mesafedeki köy okulunun boya badana işlerini yapmış, kırılan okul camlarını, kapı ve pencerelerini değiştirerek, okul bahçesine demir korkuluk takmışlardı.
    
     Muhabir: Zekeriye Şimşek / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Üniversitelilerden köy okuluna destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER