Ünyede şehit yakınları ve gazilere iftar

Ünyede şehit yakınları ve gazilere iftar


ORDU (A.A) - Ünye Kaymakamlığı, şehit yakınları ve gaziler için Sarıkonak Restoranda iftar programı düzenledi.
     Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, burada yaptığı konuşmada Türkiye üzerine oynanan oyunlara Türk Milletinin kanmayacağını söyledi.
     Bir insanın en değerli varlığı olan canlarını, gözünü kırpmadan ortaya koyan şehitlerimizin aileleri, yakınları, çok kıymetli gazilerimiz, son günlerdeki şehit haberleri moralinizi bozmasın diyen Demir, şöyle devam etti:
     Biz bu oyunu Çanakkalede gördük. Geldiler derslerini verdik gittiler. Şu anda tekrar bu oyunu oynuyorlar. Yine onlara derslerini vereceğiz. Derslerini aldıkları zaman arkalarına bakmadan gidecekler.
     Türk milletinin zulmetmeyen bir millet olduğu için her dönem düşmanının olduğunu ifade eden Demir, şunları kaydetti:
     Türk Milletinin hiçbir zaman düşmanı eksik olmadı. Sebebi de Türk insanı hiçbir zaman, hiçbir şekilde kimseye zulüm yapmadı, zalim olmadı, zalimlerin önünde durdu. Bundan dolayıdır ki her zaman zalimler bizlere tuzak kurdular. Kurmaya çalışıyorlar ve kurduklarını zannediyorlar. Bunu bilmeliler ki tuzaklarını her zaman başlarına geçirmeye muktediriz. Onların tuzaklarını başlarına geçireceğimizi de önümüzdeki günlerde göreceksiniz. Ben şehitlerimizin yakınları ve gazilerimizin karşılarında minnet ve şerefle eğiliyorum. Sizin sıkıntınız bizim sıkıntımız, inşallah önümüzdeki günlerde hiçbir sıkıntımız olsun istemiyoruz.
     İftar programına Garnizon Komutanı Yarbay Metin Dermut, 23. Elektronik Mevzi Komutanı Binbaşı Arif Yekebaş, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ünye Şubesi Başkanı Yalçın Taşçıoğlu, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, daire amirleri, şehit ve gazi yakınları katıldı.
    
     Muhabir: Hacer Coşkun
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Ünyede şehit yakınları ve gazilere iftar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER