Ünye Kapalı Spor Salonu çalışmaları

Ünye Kapalı Spor Salonu çalışmaları


ORDU (A.A) - Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, Ünye Kapalı Spor Salonunun faaliyete hazır hale geldiğini söyledi.
     Kuyumcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, salonun yeni eğitim öğretim dönemine hazır olduğunu belirterek, Salonumuz işlev olarak önümüzdeki sezona yetişmiş olup faaliyetlere hazır hale gelmiştir. Sadece elektrik döşemesi yapılacak ve trafosunun kurulmasını bekliyoruz. YEDAŞ İşletme Müdürü ile yapılan yazışmaların prosedür gereği yazışma sürelerini bekliyoruz, o da 15-20 güne bitecektir diye umuyoruz. Sadece elektrik döşemesi yapılacak ve trafosu kurulacak dedi.
     Ünye Kapalı Spor Salonunun 2 bin 500 kişilik oturma tribünü kapasiteli olduğunu belirten Kuyumcu, Geniş ve hacimli balkonunun yanı sıra, ayakta da seyredilebilecek bir konumu var. 2 bin 500 kişilik oturma tribünüyle birlikte 3 bin 500 kişiye kadar izleyicinin ağırlanabileceği çok amaçlı bir salon diye konuştu.
     Salonun birçok sportif faaliyetin yapılabileceği bir tesis olarak hazırlandığını ifade eden Kuyumcu, şunları kaydetti:
     Basketbol sahasında bulunan parke zeminde hentbol, futsal ve voleybol gibi sportif faaliyetleri de yapabileceğiz. İlerleyen günlerde branşına göre malzemelerle donatılıp değişik sportif branşlarda da kullanabileceğimiz özelliğe sahip. Salon sporları içinde 4 büyük minder sporları için salonumuz var. Ünyemizin okul sporları olsun, kulüp bazında olsun çok amaçlı ihtiyacını karşılayacak konumda olan salonumuz trafosu hariç hizmete hazır durumda.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Ünye Kapalı Spor Salonu çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER