Ünye Kaymakamı Demir:

Ünye Kaymakamı Demir: -Tarihi Ünye evlerinden birini satın alıp restore ettirerek Ünye Kaymakamlığına misafirhane kazandırmak istiyoruz


ORDU (A.A) - Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, tarihi Ünye evlerinden birini satın alıp restore ettirerek Ünye Kaymakamlığına misafirhane kazandırmak istediklerini söyledi.
     AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Kaymakam Mustafa Demirle birlikte Kadılar Yokuşunda inceleme yaptı.
     Hamarata inceleme sırasında Kaymakam Demir, Ünye Kaymakamlığına misafirhane kazandırmak için girişimde bulunduklarını belirtti.
     Ünyenin Hamidiye Mahallesi Kadılar Yokuşunda bulunan tarihi evlerden birini alıp restore ettirmek istediklerini belirten Kaymakam Demir, Ünye büyük bir yer, çok sayıda misafirimiz gelip gidiyor. Misafirlerimizi Ünyenin dokusuna yakışan, Ünyenin tarihiyle, doğasıyla uyumlu olan bir binada misafir etmek istiyoruz. Bu nedenle tarihi Ünye evlerini inceliyoruz. Tarihi Ünye evlerinden birini satın alıp restore ettirerek Ünye Kaymakamlığına misafirhane kazandırmak istiyoruz. Hem tarihi değerlerimizi korumuş olmayı, hem de tarihi bir ortamda vatandaşlarımıza hizmet sunmayı arzuluyoruz dedi.
    
     Muhabir: Hacer Coşkun
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Ünye Kaymakamı Demir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER