Ünye Nüfus Müdürü Şahin, vefat etti

Ünye Nüfus Müdürü Şahin, vefat etti


ORDU (A.A) - Bir süredir kanser tedavisi gören Ünye Nüfus Müdürü Ali Rıza Şahin, vefat etti.
     59 yaşında yaşamını yitiren Şahinin cenazesi, Ünyenin Atatürk Mahallesindeki evinden alınarak Ünye Kaymakamlığı önündeki tören alanına getirildi. Tören alanında Şahinin özgeçmişine ve meslek hayatına ilişkin bilgiler verildi.
     Törende konuşan Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, kısa bir süredir birlikte çalışma fırsatı bulduğu Ali Rıza Şahinin sevilen biri olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Sevecen, insancıl, görevine son derece bağlı, kapısını çalan tüm vatandaşların işini yapmadan asla bırakmayan, herkesin sevdiği, saydığı, değer verdiği bir insandı. Kendisiyle uzun yıllar çalışmayı çok arzu ederdim. Böyle kıymetli insanlar kolay yetişmiyorlar. Ancak herkes gibi, her insan gibi, her canlı gibi o da Hakkın rahmetine kavuştu. Taraflı tarafsız kime sorduysam, hiç kimse aleyhinde bir kelime etmedi, herkes memnuniyetini ifade etti. Yaklaşık 10 yıldır Ünye halkının hizmetkarı olduğuna, Ünye halkının hizmetinde olduğuna bütün Ünyeliler şahadet etti. Kederli ailesine başsağlığı diliyorum, acısını paylaşıyorum, mekanı cennet olsun.
     Ünye Müftüsü Aydın Yığman ise Şahin için düzenlenen törene katılanlardan helallik isteyip dua yaptı.
     Şahinin cenazesi, Ünye Büyük Camide kılınan cenaze namazının ardından asli mezarlıktaki aile kabristanında toprağa verildi.
     Törene Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ünye Kaymakamı Demir, Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, İl Genel Meclisi üyesi Fahri Şahin, daire amirleri, mesai arkadaşları, ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.
    
     Muhabir: Hacer Coşkun
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Ünye Nüfus Müdürü Şahin, vefat etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER